Tilausleipomo
Juhlatarjoilut Tampereella - kakut ja muut konditoriatuotteet tilauksesta

Etsitkö makeita tai suolaisia juhlatarjoiluja Tampereen alueella? Lounaskahvila-Konditoria Mainio valmistaa pitkällä kokemuksella kakut, piirakat, pullat ja muut tarjottavat tilauksesta niin pieniin kuin suuriinkin juhlahetkiin. Tilaa meiltä vaikkapa täyte- tai voileipäkakku merkkipäiviäsi varten tai kehutut kastamiset yrityspalaveriin tai yhtiökokoukseen. Pitkäaikaisimmat asiakkaamme ovatkin tilanneet juhlatarjoilut meiltä jo vuosikymmenen ajan.

Valmistamme kaikki tilaustuotteet alusta alkaen omissa tiloissamme taataksemme maistuvuuden ja korkean laadun. Toteutamme leipomukset aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan, pyydettäessä myös erikoisruokavaliot huomioiden. Tarjoilut voi noutaa toimipisteeltämme Lielahdesta, mutta tarvittaessa myös toimitamme tilaukset paikan päälle lähialueella.

Meiltä juhliin ja tilaisuuksiin myös lämpimät ruoat

Halutessasi voimme tehdä tilaisuuteesi kakkujen ja leivosten ohella varsinaiset pääruoatkin. Teemme tarjottavat ruokalajit jälkiruokineen juuri omien toiveidesi pohjalta, bravuurinamme takuuvarmasti maistuvat suomalaiset perinne- ja kotiruoat. Hyvällä ruoalla onkin erittäin tärkeä rooli, kun halutaan järjestää ikimuistoinen ilta.

Toimitusaika tilaustuotteille ja -ruoille on noin viikko, joten kun haluat hyödyntää palveluamme, pyydämme ottamaan tämän huomioon. Haluaisitko tietää lisää tai tehdä tilauksesi? Poikkea käymään paikan päällä tai ota rohkeasti yhteyttä!

Valmistamme esimerkiksi seuraavia leivonnaisia: