Leivonnaiset
Leivonnaiset Tampereella kahvihetkeä kruunaamaan

Lielahden ytimessä toimiva ja palveleva Lounaskahvila-Konditoria Mainio valmistaa itse valtaosan tarjolla olevista konditoriaherkuista. Valikoimistamme löydät niin makeat kuin suolaisetkin leivonnaiset ja muut maukkaat herkut kahvi- tai teehetken oheen. Kunnia-asianamme on tarjota asiakkaillemme tuoreita ja laadukkaita leipomotuotteita – minkäänlaisia puolivalmisteita tai pakasteita et meiltä löydä.

Laajasta valikoimasta löytyy jotakin jokaiseen makuun

Meillä tehdään leivonnaisia laidasta laitaan: omista käsistämme syntyvät muun muassa pullat, juusto-, täyte-, kuiva- ja voileipäkakut sekä erilaiset makeat ja suolaiset piirakat. Lisää valikoimaa saamme luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme, joita ovat  Aallon LeipomoJussinhannan Leipä ja Leipomo-Konditoria Kataja. Gluteenittomat tuotteet meille toimittaa Gluteeniton Leipomo Ilona.

Tervetuloa kahvitauolle Lielahteen!

Maistuvat leivonnaiset ja hyvä kahvi, tee tai limu – niistä on kunnon herkutteluhetki tehty. Saavu siis rentoutumaan hyvän palvelun ja monipuolisen tuotevalikoiman äärelle Lounaskahvila-Konditoria Mainioon. Muistathan, että halutessasi voit myös tilata meiltä kakut ja muut herkut kotiisi tai omaan tilaisuuteesi.