Leivonnaiset
Tampereen parhaat leivonnaiset kruunaavat kahvihetken

Lielahden ytimessä toimivassa ja palvelevassa Lounaskahvila-Konditoria Mainiossa valmistamme itse valtaosan tarjolla olevista konditoriaherkuista. Valikoimistamme löydät niin makeat kuin suolaisetkin leivonnaiset ja muut maukkaat herkut kahvi- tai teehetken pariin. Kunnia-asianamme on tarjota asiakkaillemme tuoreita ja laadukkaita leipomotuotteita – minkäänlaisia puolivalmisteita tai pakasteita et meiltä löydä.

Laajasta valikoimasta löytyy jotakin jokaiseen makuun

Meillä tehdään leivonnaisia laidasta laitaan: omista käsistämme syntyvät muun muassa pullat, juusto-, täyte-, kuiva- ja voileipäkakut sekä erilaiset makeat ja suolaiset piirakat. Lisää valikoimaa saamme luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme, joita ovat  Aallon LeipomoJussinhannan Leipä ja Leipomo-Konditoria Kataja. Osan gluteenittomista tuotteista meille toimittaa Gluteeniton Leipomo Ilona.

Tervetuloa kahvitauolle Lielahteen!

Maistuvat leivonnaiset ja hyvä kahvi, tee tai limu – niistä on päivän kruunaava herkutteluhetki tehty. Tervetuloa rentoutumaan yksin tai yhdessä hyvän palvelun ja monipuolisen tuotevalikoiman äärelle Lounaskahvila-Konditoria Mainioon.

Kaikki leivonnaiset ja konditoriatuotteet on mahdollista tilata erikseen kotiin tai erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin.